Van alle markten thuis

 

D&A® electric is gespecialiseerd in aandrijftechniek en aandrijftechniek zie je nu eenmaal in praktisch elk bewegend product en proces terug. Zo eenvoudig is het gewoon! Uw koffiezetapparaat en uw boormachine worden aangedreven door een elektromotor, maar ook auto's, compressoren, lopende banden en kranen maken al op grote schaal gebruik van elektromotoren. En dan hebben we het nog niet over de producten en processen 'van de toekomst'. Met name milieu-overwegingen en stijgende brandstofprijzen zorgen ervoor dat  steeds meer ondernemers op zoek gaan naar de 'perfecte' elektrische aandrijving voor hun product of proces. Een zoektocht die helaas nog heel wat haken en ogen kent.


Een elektromotor accelereert en decelereert snel en draait vervolgens met een vast toerental. Voor veel industriƫle toepassingen en processen vertegenwoordigen een snelle acceleratie en het onvermogen om het toerental en koppel aan te passen, een groot probleem. Een bijkomend nadeel is dat de opgewekte mechanische energie vaak slechts ten dele benut wordt en er dus veel onnodige energie verbruikt wordt. Voorgeprogrammeerde frequentieomvormers bieden de mogelijkheid om de motor te laten draaien op een gewenst toerental, maar wat als er voor uw specifieke toepassing geen 'standaard' frequentie-omvormer bestaat? Wat als er maatwerk nodig is omdat er te veel variabelen een rol spelen?


D&A® electric creĆ«ert aandrijftechnische oplossingen door de ontwikkeling van geautomatiseerde aandrijvingen 'op maat'! D&A® electric is, zowel nationaal als internationaal, een van de weinige bedrijven die de kennis en ervaring in huis heeft om zelfs de meest complexe aandrijtechnische vraagstukken op te lossen. Door volledig rekening te houden met de wensen van de opdrachtgever, te bedenken en te maken wat écht nodig is - om problemen op te lossen, processen beter te laten verlopen en energie te besparen. En door technische ontwikkelingen te vertalen in eigentijdse oplossingen die naadloos in processen ingevoegd kunnen worden, onafhankelijk van bestaande installaties en fabrikanten.Brouwerstraat 28    2984 AR   Ridderkerk   The Netherlands
tel.: +31 (0)180 419001   fax: +31 (0)180 419707   e-mail: info@da-electric.nl